Хубеи Ксин Аненг за транспортни машини Co., Ltd.
Хубеи Ксин Аненг за транспортни машини Co., Ltd.
Вести

Филијала на транспортни појаси на асоцијацијата на кинеската тешка машинерија 2024 Годишна членска конференција

Елитата на индустријата за транспортни ленти се собира во Тајан, создавајќи нова иднина за индустријата


Тајан, Кина

Годишната конференција на членовите и состанокот на Советот на Здружението на кинеската индустрија за тешки машини за транспортни појаси 2024 година се одржаа во Тајан, провинцијата Шандонг од 11-ти до 14-ти мај 2024 година.


Hubei Xin Aneng Conveying Machinery Co., Ltd., како единица член, беше поканет да учествува на конференцијата. Компанијата вредно го слушаше извештајот за работа и финансискиот извештај на Советот за 2023 година и се вклучи во длабински дискусии за економското работење на тешката машинска индустрија. Темата на оваа конференција беше „Напредување без запирање, зголемување на нови височини“, фокусирајќи се на високата, интелигентна и зелена трансформација на индустријата за транспортни ленти. За време на конференцијата беа предложени седум развојни задачи. На состанокот присуствуваа повеќе од 300 претставници, вклучително и локални власти, експерти, научници и претприемачи во индустријата за транспортни ленти.

Слично на претходните годишни конференции во индустријата, Hubei Xin Aneng Conveying Machinery Co., Ltd. активно учествуваше на изложбата, дополнително промовирајќи ги производите на компанијата и проширувајќи го своето присуство на домашниот пазар. За време на конференцијата, многу индустриски лидери го посетија штандот за консултации, што доведе до длабока размена и искуства за учење. Ова не само што ги прошири хоризонтите, туку и го збогати професионалното знаење и разбирање за развојот на врсниците. Конференцијата беше и повторно обединување на старите пријатели, со разговори исполнети со весела и хармонична атмосфера. Оваа индустриска годишна конференција не е само платформа за учење и комуникација, туку и сцена за проширување на пазарите и прикажување на достигнувањата.


Hubei Xin Aneng Conveying Machinery Co., Ltd. се фокусира на производство на транспортни ролки, транспортни макари, средства за чистење на ленти и комплетни системи за транспортни ленти повеќе од 30 години. Нејзините производи се фаворизирани од клиентите дома и во странство поради нивниот одличен и висок квалитет. Компанијата дава приоритет на задоволството на клиентите и обезбедува искуства со врвни услуги заедно со своите производи.

Искрено го покануваме секој клиент да научи и да ги избере производите на Hubei Xin Aneng Conveying Machinery Co., Ltd. и заедно да создадеме нова иднина за индустријата за транспортни ленти!







Поврзани вести
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept